Aplicații Fabrica De Hârtie

Sisteme complete cu garnituri de aspirație pentru mașini de bobinare, mașini și tăietoare rereeling: -hârtie -carton-board -țesuturi

Aplicator Etichete Sleeve

Locul de incalzire : compartimente laterale Setarea temp. cuptorului : Termostat digital controlat, programabil. Interior cuptor, ventilator turbo : 1 Ventilator - 30 ø Capacitate : 60 Pachete/min (in functie de produs)

Bara ionizanta antistatica

Bara ionizanta antistatica Bara de ionizare antistatică separă moleculele de aer de ioni pozitivi și negativi. Datorită principiului de lucru al eliminatorului antistatic, neutralizarea materialului a devenit posibilă.

Contor de lapte

Sistem de contorizare electromagnetică a debitului de 50 tone / h cu contor de 5 tone / h

Dezodorizant (Eliminarea mirosului)

Separa mirosurile nedorite de coloana structurei aromelor cu o tehnică puternică de vid și produce un produs mai delicios.

Dispozitiv Manipulare Bobina

Dispozitiv Manipulare Bobina. Dispozitivul pneumatic prinde bobina in interior iar la exterior este dispus cu o zala pentru introducerea carligului.

Echipament de imprimat Flexo Inline tip EMP

Echipament de imprimat Flexo Inline Sistem de masurare a cernelii cu role din cauciuc Grupul este actionat din inertia si din viteza miscarii filmului/materialului. Nu exista motor de alimentare.

Echipamente Auxiliare: Elevator, Helezon, Banda Transportoare (Conveior)

Echipamente Auxiliare: Elevator, Helezon, Banda Transportoare (Conveior). Echipamente Auxiliare: Elevator, Helezon, Banda Transportoare (Conveior)

Extrudare film PE

Extrudare film PE PM EX50: Materii prime: LDPE Capacitate: 60 kg/h Diametru şurub: 50 mm Diametrul capului de evacuare: 150 mm

Extruder cu sigiliu TPE

Extruder cu sigiliu TPE este un extuder de o mare calitate. Cele mai bune performante au fost atinse folosind Extruder-ul cu sigiliu TPE vandut de noi.

Feliatoare Batoane Dulciuri

Feliază batoane de dulciuri. Se pot felia de la 5 mm la 15 mm. 150 felii pe minut.

Linie Alimentare Tunel Shrink

Ideal pentru schimbari frecvente de produse Ușor de utilizat, performanta maxima Memorie cu date produs Panou de control tactil Cutite acoperite cu ceramica pentru temperatură constantă si lipirea controlată Schimb film mai ușor și mai rapid

Linie Aplicaţii Grafice

Linie de aspirație cu furtune flexibile anti-statice ,Ventilator + fân back-up pentru 10000 m³ / h. Asamblare statică, separare completă cu umidificator pentru a elimina descărcări electrostatice.

Linie Fabrica De Țigarete

Sistem de aspirație pentru garniturile hârtiei de țigară. -bord-fân-ripper. -masină-rereeling. -linii de aspirație.

Malaxor

Prin intermediul acestui malaxor smantana este pasteurizată și degresată până la temperatura de maturare.

Malaxor Unt

CAPACITATE 400- 500 KG - pentru amestecare si framantare unt

Masina Automata De Ambalat Tip Stick

Toate mașinile noastre de ambalat sunt fabricate din oțel inoxidabil calitatea 304; În mod standard, toate mașinile noastre de ambalat tip stick au o banda transportoare care vă permite să organizați mai bine zona de lucru și să aranjați cutiile ambalate lângă mașină;

Masina Cu Umplere Pe Orizontala

Mașină de ambalat prafuri pe orizontală Greutate umplere: min 1 gr, max 30 gr Lățime pachet: min 50 mm, max 120 mm Dimensiuni pachet: min 50 mm, max 140 mm Capacitatea de producție: min 60 pcs / minute, max 70 pcs / minute

Masina de ambalat lichide pe orizontala

 Caracteristici Generale: Calitate masina : oțel de 304 inoxidabil Sistem de control: control PLC Panoul de control: ecran tactil color de 7"

Masina De Ambalat Lichide Tip Stick

Produsele folosite pentru ambalare Folie Aluminum laminata, OPP+OPP, OPP+PE, Metal+AL+PE; de la 40 la 90 gr./m2 Toate mașinile noastre de ambalat sunt fabricate din oțel inoxidabil calitatea 304;

Masina De Ambalat Nescafe

Fabricată din oțel inoxidabil calitatea 304 Sistem de control PLC Panou de control cu ecran tactil Funcționarea fără camera foto Reglarea greutății ajustată automat pe ecran Tahometru digital care indică capacitatea netă a mașinii pe minut

Maşină de ambalat semiautomată cu tunel termocontracţie K5L

Functionalitate cu consum electric redus Ambalare profesională a pachetelor Ușor de folosit și instalare simplă Role de film usor interschimbabile

Masina de ambalat servetele umede

Caracteristici Generale: Calitate masina : oțel de 304 inoxidabil Sistem de control: control PLC Panoul de control: ecran tactil color de 7 „

Masina de ambalat shrink cu Capac si folie PVC K5

Masina de ambalat shrink cu Capac si folie PVC K5. Tip de mașină : K5 * Dimensiuni : 42 x 55 cm * Inaltime camera lucru interior : 18 cm

Masina de ambalat zahar cubic flow pack

Masina de ambalat zahar cubic flow pack. Masina de ambalat Unitar cu Fotocelula: Este ideala pentru cele mai exigente cerinte din acest domeniu.

Masina de debitat pe Tambur central Blue Optima

Masina de debitat pe Tambur central Blue Optima

Masina de fabricat lavete patrate universale

Masina este conceputa pentru gofrare cu model pe cilindru metalic. Masina controlata automat dintr-un singur panou de comanda.

Masina de fabricat lavete universale - pe rola

Produse industriale 3000-4500 kg / zi (flux de 8 ore fara intrerupere sau schimbarea tipului de produs)  

Masina de fabricat pahare din carton

CAPACITATE: 80-85 PAHARE/ MIN CONTROL: ECRAN TACTIL COLOR PROGRAMAT IN PLC

Masina de fabricat Prosoape tip Z

Masina de fabricat prosoape tip z de la Echipamente Converting. Masina prosoape tip Z la cel mai accesibil pret. Intra in contact pentru detalii.

Masina de fabricat pungi Hârtie

Produce pungi de hârtie. Hârtia este tăiată cu ajutorul lamelor perforante pe un cilindru special din plastic.

Masina de fabricat pungi din hartie Kraft

Mașina standard are 4 opțiuni de lungime și 4 optiuni lățime (16 tipuri de pungi) Capacitatea masinii: 200 buc/min

Mașină de fabricat pungi Plastic/Biodegradabile MS 500 P

Masina de fabricat pungi model maiou cu o singura linie

Mașină de fabricat pungi Plastic/Biodegradabile MS 600

Masina de fabricat pungi model maiou pe o singura linie Potrivit pentru saci de polietilenă de înaltă densitate (H.D.P.E.), polietilenă cu densitate mică (L.D.P.E.) și pungi reciclate.

Masina de fabricat servetele - dispencer

Cu ajutorul cutitului performant si al modului de taiere perfect aceasta masina scoate 1400 buc/min. Batistutele pot fi folosite atat in cutii speciale cat si singure .

Masina de fabricat servetele cu mod impaturire Garson

 Sistem de tensiune mecanică Control electronic al vitezei Sistem de uscare cu rezistență Lanț de transfer de mișcare Setare numar servetele

Masina de fabricat servetele KM003

Unitate de încărcare pneumatică Celula foto de decupare hartie Buton de urgență Panoul de control detașabil

Masina de fabricat servetele KM003

Unitate de încărcare pneumatică Celula foto de decupare hartie Buton de urgență Panoul de control detașabil

Masina de fabricat servetele patrate de masa KM003

Masina de fabricat servetele patrate de masa KM003 de la Resurse Techology - Echipamente Converting. Prezentare video a masinii de fabricat servetele.

Masina de format si portionat unt

 Capacitate: 300 kg/h Agitator 0,75 kW 32 rpm HelIezon- 1 buc Ieșire în formă pătrată și rotundă (la cerere și alte forme)250gr-500gr-1000gr-2000gr cântărire reglabilă.Dimensiuni: 1450mm*350mm*1050mm (h) Greutate: 75 kg.

Mașină de imprimat și ștanțat model YM / BKM-1000

Mașinile de imprimat cu unitate de ștanțare din seria YM / BKM pot imprima pe hârtie dubla sau single laminata cu PE. Este potrivita pentru imprimarea ce utilizeaza cernela pe bază de apă. Rezervorul de cerneală este fabricat din oțel inoxidabil și este ecologic.

Mașină de laminat și imprimat hârtie igienică si prosoape bucătărie Automată LM005

Mașină laminat și imprimat hârtie igienică/prosop bucătărie LM005. Capacitate: Produse de consum 1,500 kg / zi Produse industriale 4,500 kg / zi

Mașină de porționat Brânzeturi Maturate

Mașina de porționat brânză sau cașcaval de consistență tare sau semitare taie produsele de formă rotundă sau dreptunghiulară.

Masina De Procesat Unt

Posibilitatea de a realiza produse cu retete personalizate. Posibilitatea de a produce mai mult de un produs cu aceeași linie de prelucrare. Calitatea înaltă a produsului final păstrarea unei valoare nutrițională ridicată.

Masina de procesat zahar cubic

Masina de procesat zahar cubic de la Echipamente Converting este o masina de procesat zahar speciala avand in vedere capacitatea de productie.

Masina de procesat zahar cubic in diferite forme

Masina de procesat zahar cubic in diferite forme. Se preteaza productiei in masa a zaharului cubic si ofera o autonomie crescuta comparativ cu concurenta.

Mașina de produs pungi din hartie cu maner

Mașina de fabricare a pungilor din hartie complet automată este utilizată pentru producerea pungilor de hârtie cu mâner subtire răsucit/plat.

Masina de produs tuburi din carton

Produsul finit diametru interior: 40 mm - 76 mm. Unitate de lipire. Ansamblu de roți dințate în spirală. Sistem de taiere automat (taiere fara franjuri).

Mașină de ștanțat pahare din carton

MASINA DE TAIAT IN FORMA CU MATRITA PE VERTICALA SISTEM DE FRANARE CONTROLAT IN PLC LATIMEA DE STANTARE 100 CM VITEZA DE STANTARE 325 LOVITURI / MIN

Masina de stantat si imprimat pahare din carton

MASINA DE IMPRIMAT SI TAIAT IN FORMA SISTEM DE FRANARE CONTROLAT IN PLC LATIMEA DE IMPRIMARE 100 CM VITEZA DE IMPRIMARE 30-50M / MIN DIAMETRU ROLA DERULARE 1200 MM

Mașina de tăiat în cuburi carne și lactate ECO-CUBE

Mașina de tăiat în cuburi prin introducerea unei proceduri standard de amploarea poate tăia cu exactitate în dimensiunile dorite. Această tehnică poate obține cuburi 100% fără a lăsa surplusuri.

Masina de taiat role din hartie - automata

Diam. Maxim rola - 21cm Control PLC din ecran tochscreen Buton de oprire de urgență Cutit lamela cu autoascutire Alimentare/putere- 380V/50Hz Functioneaza automat fara operare manuala in timpul de functionare

Masina debitat tub carton

Masina debitat tub carton sau Miez din carton de la 2” până la 8” inclusiv. Sistemul de taiare este controlat prin PLC. Sistem de taiere special.

Masina debitat tub carton

Masina debitat tub carton sau Miez din carton de la 2” până la 8” inclusiv. Sistemul de taiare este controlat prin PLC. Sistem de taiere special.

Maşină feliat carne, mezeluri și produse lactate Model 70

Maşină feliat carne, mezeluri și produse lactate Model 70 feliază carne, mezeluri și produse lactate. Se pot felia de la 10 mm la 40 mm. 70 felii pe minut.

Maşină secționare carne și produse lactate Model 250

Maşină secționare carne și produse lactate Model 250 de la Echipamente Converting. Cea mai eficienta solutie de sectionare a carnii si lactatelor.

Masina Semi-Automata de debitat hartie igienica

Masina Semi-Automata de debitat hartie igienica de la Echipamente Converting se regleaza usor in functie de materialul ce va urma sa fie taiat.

Mașini de ambalare Shrink Semi Automate – K1 & K2

Mașini de ambalare Shrink Semi / Automate – K1 & K2

Mașini de ambalare Shrink Semi Automate cu tunel – K6

Mașini de ambalare Shrink Semi Automate cu tunel – K6 de le Echipamente Converting. Sunt niste masini de ambalare foarte productive.

Mașini de ambalare Shrink Semi Automate pentru mobila K3 & K4 Semi/Automat

Mașini de ambalare Shrink Semi Automate pentru mobila K3 & K4 Semi/Automat. Productia ta de mobilier va putea fi de acum mai usor de ambalat.

Masini De Ambalat In Vid Tip Desktop

Mașinile sunt proiectate folosind oțel inoxidabil calitatea 304. Sunt fabricate în conformitate cu condițiile de igienă. Concentrându-se pe interprinderi mici mașinile sunt proiectate pentru a economisi spațiu. Ecran LCD albastru cu iluminat. Tastatura tip membrană. Senzori pentru o vidare perfectă.

Mașini de tipar Flexografice cu 2/3 culori

Produse ce pot fi imprimate PE „polietilenă (polietilenă) LDPE „polietilenă de joasă densitate (polietilenă de joasă densitate) MDPE „polietilenă de densitate medie (densitate medie polietilenă) HDPE „polietilenă de înaltă densitate (polietilenă de înaltă densitate) PET „Polietilena Tereftalat PP „Polipropilenă – CPP” Gelatină (Cast PP) OPP „o singură cale întinsă ETC.

Mașini de tipar Flexografice cu 4 culori

Produse ce pot fi imprimate PE „polietilenă (polietilenă) LDPE „polietilenă de joasă densitate (polietilenă de joasă densitate) MDPE „polietilenă de densitate medie (densitate medie polietilenă) HDPE „polietilenă de înaltă densitate (polietilenă de înaltă densitate) PET „Polietilena Tereftalat PP „Polipropilenă – CPP” Gelatină (Cast PP) OPP „o singură cale întinsă ETC.

Mașini de tipar Flexografice cu 5 culori

Produse ce pot fi imprimate PE „polietilenă (polietilenă) LDPE „polietilenă de joasă densitate (polietilenă de joasă densitate) MDPE „polietilenă de densitate medie (densitate medie polietilenă) HDPE „polietilenă de înaltă densitate (polietilenă de înaltă densitate) PET „Polietilena Tereftalat PP „Polipropilenă – CPP” Gelatină (Cast PP) OPP „o singură cale întinsă ETC.

Masini De Vidat Cu Camera Dubla

Masini De Vidat Cu Camera Dubla, proiectate folosind oțel inoxidabil calitatea 304.

Masini De Vidat Pe Role

Masini De Vidat Pe Role

Masini De Vidat Pe Verticala

Dimensiuni pachete: 200 x 378 x 579 Capacitate productie: 20 – 30 kg

Mini Slitter - Dream Flex Mini

Mașină de tăiat film, folie, hârtie

Mixer

Aceste mixere sunt folosite pentru a adăuga lapte praf în lapte sau apă.

Omogenizator

Omogenizatoarele sunt concepute pentru a liza particulele din produsele alimentare (particule de ulei si proteine) pentru a obtine un produs final omogenizat.

PP Laminare Extruder

PP Laminare Extruder Specificatii tehnice: Viteza de operare: 120 m / min (în funcție de țesături prime și laminate.) Lățime matrita: 1600 mm

Separator pentru smântână

Separator pentru smânână: asigură separarea moleculelor de grăsime în lapte.

Sistem aspiratie linie autocolante

Sistem aspiratie linie autocolante Parte finală a unui sistem de aspirație de stickere (autocolante) cu filtrare și sistem de aspirație al lămpilor UV.

Sistem de aspirare

Sistem de aspirație complet cu separator de hârtie, container pentru deșeuri și filtrarea prafului din deșeuri pentru re-prelucrarea hârtiei.

Sistem de aspirație pentru ambalajele flexibile

Sistem de aspirație pentru ambalajele flexibile cu ventilator chopper, cu linii independente pentru fiecare tăiere, pentru a evita urme care ar putea împiedica funcționarea corectă a sistemului.

Sistem de cantarire unt

Permite remodelarea untului pentru extracția conținutului de apă. Prin intermediul matrițelor, untul poate fi prevăzut în formă circulară, dreptunghiulară sau pătrată.

Sistem pentru detectarea defectelor imprimarii REGUARD MX

ReGuard MX este noul sistem de inspecție video pentru inspecția de imprimare 100% în procesele web restrânse și în industria etichetelor.

Sisteme De Aspirare

Sisteme de aspirare, ventilație, filtrare și condiționarea aerului industrial

Sisteme pentru Producția de Papetărie

Sisteme pentru Producția de Papetărie

Slitter Cu Fricțiune

Se pot tăia următoarele materiale: Folie de Aluminiu, Folie de Cupru, PET, BOPP, CPP, PVC, Hârtie + Alum. + PET, Hârtie + PET, CU + PET, Alum. + PET, Hârtie

Transpaletă pentru încărcarea rolelor de hârtie pe utilaj

Transpaletă pentru încărcarea rolelor de hârtie, folie, material, etc. pe utilaj. Echipament pentru încărcarea utilajului cu materie primă. Echipamentul nostru este utilizat în multe aplicații din Industrie.

Unitate de pasteurizare

Pasteurizatorul este un sistem automat de încălzire și răcire prin schimbătoare de căldură cu plăci care prelucrează încălzirea și răcirea bacteriilor patogene din lapte, fără a deranja elementele fizice și biochimice (vitamine și diastaze) ale acestor nutrienți.

Utilaj de ambalat pe orizontala Flow-Pack

Ambalare fiabilă, durabilă, excelentă: asigură ambalarea a diferite tipuri de produse solide pe orizontală.

Utilaje De Laminat

Se pot lamina următoarele materiale: Folie de Aluminiu, Folie de Cupru, PET, BOPP, CPP, PVC, Hârtie + Alum. + PET, Hârtie + PET, CU + PET, Alum. + PET, Hârtie

Utilaje De Pliat (făltuit)

Se pot plia următoarele materiale: Folie de Aluminiu, Folie de Cupru, PET, BOPP, CPP, PVC, Hârtie + Alum. + PET, Hârtie + PET, CU + PET, Alum. + PET, Hârtie

Utilaje Tipar Flexo

Mașini De Imprimat Flexo

Vas de gătire a laptelui

Prevăzut cu opțiuni de 250 l sau 2000 l; aceste unități permit gătirea laptelui cu abur, arzător sau energie electrică.