Aplicații și soluții în industrie

Află ultimele noutati oferite de Echipamente Converting in materie de imbunătățiri ale tehnologiilor si serviciilor din domeniu, precum și diferite tehnici DIY.

Cataloage – Aplicații și Soluții în Industria Cartonului Ondulat și a Etichetelor:

aplicatii_pentru_cartonul_ondulat.png
aplicatii_pentru_industria_etichetarii.png
smile.jpg
5-Renk-Seramik-Flexo-5-Renk-Seramik-Flexo-Trakya-Makine-4E-5-Renk-Flexo-Baski-Makinesi-Trakya-Makine-38S.jpg

Ce este TEHNICA DE PRINTARE FLEXO și de ce o folosim?

Mașinile flexografice comercializate de Resurse Technology sunt proiectate pentru a imprima pe hârtie pentru ciocolată, hârtie de zahăr, ambalaj de condimente etc.
smartmotion.png

Sistem de vizionare SmartMotion

Puteți descoperi sistemul web SmartMotion pentru un control perfect al alinierii web în timpul derularii, rebobinarii sau de prelucrare. Timpul de răspuns este 1 ms și viteza de acționare de până la 75 mm / s. Asigură fiabilitate, o corecție extrem de rapidă și fluiditate in mișcare în orice condiții de lucru, cu o viteză foarte mare.
masina-de-taiat1.jpg

Mașină de tăiat film, folie, hârtie – Mini Slitter Dream Flex Mini

Mașină de tăiat film, folie, hârtie – Mini Slitter Dream Flex Mini
sistem-aliniere-chenare-recorr.jpg

Sistemul de aliniere chenare ReCorr

Este conceput special pentru utilajele de carton ondulat. Îmbunătățește productivitatea și calitatea produsului finit.
brake1.jpg

5 Motive pentru a alege frânele RE

Frânele RE au fost concepute pentru a garanta dimensiuni compacte fără pierderi de performanță Comparativ cu frânele de pe piață, frânele RE utilizează o rată mai mică de materiale, ceea ce înseamnă că a ajuns la un grad mai ridicat de eficiență.
mwg101_webguide.jpg

Sistem de aliniere MWG10.1

MWG10.1 este noua versiune a sistemului de ghidare Resmart web care poate oferi îmbunătățiri importante, atât în utilizare cât și în instalare.
extremex-1080x675.jpg

Frana Pneumatica Extreme XT.7

Frana Pneumatica Extreme XT.7 este conceputa special, XT.7 este prevazuta cu tehnologii de ultima generatie si garanteaza o performanta foarte ridicata, stabilitate, liniaritate și de asemenea, cu cuplurile de mici dimensiuni foarte compacte. Pentru mai multe solutii, poti accesa pagina de frane pneumatice.
wi_fi-fi.jpg

Control Wi-Fi

Cu un smartphone sau o tabletă, puteți calibra și administra celula de sarcina CPF echipata cu un modul Wi-Fi. Grație unui software specific puteți calibra digital celula de sarcină CPF, fără o greutate de probă: cu o atingere a celulei de încărcare CPF va fi calibrat cu precizie prin intermediul aparatului.
img-wg705.jpg

Sistem de ghidare WG.705

WG.705 este un model compact, integrat electronic și cu tastatură la bord, care poate fi aplicata în spații înguste și integrat în mașinile existente. Lungimea rolei este de 350-700 mm și lungimea ghidajului este de 350-400 mm, cu o tensiune maximă de 500 N.
wet-wipes-machines-Kolonyali-Mendil-Makinesi-Trakya-Makine-51L-2-801x675.jpg

Cum sa ambalez șervețele umede de unică folosință?

Domeniile de utilizare a servetelelor umede de unica folosinta sunt în special restaurantele si cafenelele . Mai sunt utilizate extensiv si în multe alte sectoare.Alte sectoare includ hoteluri, companii aeriene, companii de catering, etc.